|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
01.09.2016, 10:42 | #24 |
Miasto: Kielce
Motocykl: Dziczyzna
Przebieg: ustalam
Online: 4 miesiące 1 tydzień 3 dni 13 godz 54 min 39 s
|
Mam świadomość, że w ciężkiego offa nie pojadę - napisałem o tym w pierwszym poście więc możemy już temat "łatwości" zakończyć
Co do czasu wyjazdu - nie ma innej opcji, aby Karpaty przejechać (bo nawet w czerwcu wysoko może być kupa śniegu) a nie mogę zrobić tego etapami...zawsze mogę zawrócić - to nie jest wyścig życia (ani o życie) Jeszcze raz podkreślam, że off to dla mnie np. "szuter" na Ukrainie na Integracji i tego typu wyczyny raczej rzadziej planuję i tylko właściwie w Karpatach a więc przez jakieś 3 k km Później odpocznę hehe Wiem też, że kondycja jest niebywale ważna (ta psychiczna też) - trenuję i fizycznie i psychicznie (jestem żonaty) |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|