|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
30.10.2017, 13:42 | #11 |
Ajde Jano
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 5 dni 23 godz 38 min 10 s
|
Pewien etap zakończony . Przejazd prze Evię był czasem bardzo ciekawy , ale prowadzenie garmina powodowało że czasem było bardziej niż ciekawie . Ateny mnie nie zachwyciły choć z okazji święta w sobotę było darmowe wejście na Akropol i mimo że się nie zamierzałem wybierać to skorzystałem . Osobiście Akropol lepiej wygląda z dalszej perspektywy.
Samo centrum to mieszanka turystyczna pogrążona w smrodzie kocich odchodów , których jest tu mnóstwo , podobnie jak i bezdomnych. W niedzielę skorzystałem z metra aby spróbować rozszerzyć swoją percepcję i niestety poza ścisłym centrum ciężko trafić coś ciekawego . Przeważnie życie toczy się przy stacji metra Na Enubei można się czasem złapać na myśli , czy na pewno jesteśmy w Grecji To jedna z propozycji garmina , dobrze że był beton Parada w jednym z miasteczek Takich sklepów jest sporo , widać Ateńczycy kochają zwierzęta Dzielnica Plaka, jedna ulica z knajpami obok druga z tawernami , ale ciężko znaleźć coś autentycznego do zjedzenia No i na koniec dnia padał deszcz Niedziela była dużo ładniejsza Są też miejsca bez turystycznej stonki Bardzo podoba mi się nazwa własna na hotel , co można tłumaczyć dom obcych , kseno to początek nazwy i znaczy obcy . Zarekomendowano mi obejrzenie pajacy , No to już dla turystów , ja bym dodatkowo wprowadził opłaty za oglądanie Ten pies wiedział gdzie się położyć , miał grzane miejsce od stacji metra Na koniec dnia w końcu coś autentycznego Te były hot i spicy z normalną raki Te były po kreteńsku z raki z miodem podgrzaną Typowe greckie żarcie Mobilna pralnia chyba dla bezdomnych Policja w pobliżu , jakby coś był źle uprane Technologia Rally jest wszędzie stosowana Teraz pozostaje mieć nadzieję że nic nie popsują , widzimy się z motocyklem w czwartek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|