|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
10.04.2019, 21:27 | #1 |
Miasto: Wrocław
Motocykl: OBECNIE CRF 1000 L Adventure Sports
Przebieg: 240 000
Online: 1 dzień 5 godz 41 min 29 s
|
E 09 Dakar potrzebna opinia kogoś kto używał
czy ktoś z kolegów zdejmował kiedyś w terenie E 09 dakar ale przód? da się to zrobić w terenie czy taka sama wredna jak tył?
Jadę w czerwcu w Islandzki teren i nie wiem czy założyć na przód TKC 80 ( to mam) czy mogę zmienić na E 09 dakar . Boję się kamieni i zastanawiam się czy wziąc miękką TKC która może nie dać rady po kamolach , czy prawie pewną E 09 ale jak coś to nie wiem czy da się to w terenie naprawić w razie czego. Mam E 09 na tyle . Zajebista opona , na kapciu można jechać . Czy to samo jest na przodzie ? Błagam tylko nie zaśmiecajcie wątku! Niech wypowie się tylko ten , kto wie bo miał. Nie piszcie tu tekstów w stylu " mi się wydaje " itp. Wiem jakie wady ma E 09, że jest twarda i się uślizguje itp. Priorytetem jest nie asfalt , tylko teren i powrót bez przygód na kołach z Islandzkiego Interioru. Ktoś coś mądrego napisze ? z góry dziękuję za mądre wpisy.
|
|