Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Relacje z podróży > Polska

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 25.06.2009, 15:56   #11
majki

majki's Avatar

Miasto: Gwe/Warszawa
Motocykl: CRF1000, RD04
majki jest na dystyngowanej drodze
Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 6 min 2 s
Domyślnie

Hmmm...piknie.

Łupków...spędziłem tam trochę czasu w pewnym okresie mojego życia, jeszcze studenckiego. Bywałem i na sylwestrach, i w lecie, i jesienią i wogóle się tam pętałem trochę. Pamiętam trzech bazowych: Michała (teraz był/jest "Pod Małą Rawką"), Mikołaja (super koleś, ale trochę...zakręcony) i Jankesa z Justyną (ostatnio bywałem u nich na Szczerbanówce). Trochę się czasu spędziło pod drzewem przy bazie, do Medzilaborców też się jeździło i w sumie cała okolicę złaziłem. Czy zasięg kom już dotarł do Bazy? Można z komórką chodzić czy dalej za to grozi spalenie w kotle? Możliwe, że się nawet minęliśmy na miejscu. Ale ostatnio dawnooo mnie tam nie było...jakoś się nie złożyło...mimo, że dalej otrzymuję newslettera bazowego...

Też robiłem sobie fotki z tego parkingu na wylocie z Bieszczad.

Ostatnio na poczatku kwietnia miałem objazd pętli jeszcze nie AT, a suką, jeszcze śnieg leżał, ludzi nie było, niczego nie było. Teraz miałem jechać na 2-3 dni Afryką, ale niestety nie dostałem wolnego po delegacji, więc pokręcę się wokół komina...

Naprawdę fajne traski mieliście, bokiem, z widokami. Miodzio! Następnym razem skorzystam z Twoich mapek! Gratki jeszcze raz!
majki jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania