|
Uklad paliwowy i wydechowy Montaż i demontaż baku, kraników , gaźników, , tłumiki , filtry powietrza i paliwa, linki, pompy paliwa elektryczne i podcisnieniowe, ustawienia gaźnika, poprowadzenie przewodów. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
07.05.2008, 23:06 | #1 |
stęchły
Miasto: Zbąszyń
Motocykl: RD07a
Przebieg: 130000
Online: 1 tydzień 2 dni 11 godz 36 min 41 s
|
zalewa się?
Witam. Moja AT ma następujący problem. Zastosowałem w niej patent z rurką odpowietrzania gazników. Co oby lepiej odpalała. I fakt odpala jak należy po dłuższym postoju. Ale zawsze jest ale. Mianowicie przy wiekszych prędkościach nie przyspiesza płynnie tylko sie dławi. Dopiero wyrywa do przodu przy odkreceniu manetki do konca gwałtownie. Problem znika jak wypne owy wężyk od gaznika, czyli powróce do oryginalnego stanu. Mam tez podłaczoną diode pod przekażnik pompy. Gdy sie dławi dioda mruga jak stroboskop, a bez węzyka płynnie. \czyli dostaje chyba za mało paliwa. Węzyki są 100% drożne. Możliwe ze jest za mała przepustowość ? zastosowałem trójnik podajże na wąż 4 mm. Prosze o pomoc. Pozdro
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|