![]() |
#11 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Oct 2015
Miasto: Przystanek Oliwa
Motocykl: Lublin Autobus
![]() Online: 2 tygodni 2 dni 12 godz 52 min 56 s
|
![]()
Dzień dobry,
Nie zawrócę Choćby błędem był każdy mój krok Nie zawrócę Choćby pustką otoczył mnie mrok Smutkom nie dam się zwieść Znajdę gdzieś życia sens Przejdę świat wszerz i wzdłuż Lecz nie zawrócę już Nie zawrócę Choćby wspomnień dogonił mnie wiatr Nie zawrócę Starczy miejsca, szeroki jest świat Pośród różnych dróg Porwie mnie życia nurt Rzucę wasz port bez burz I nie zawrócę już Dokąd pójdę, dzisiaj tego jeszcze nie wiem Przyszłość trudno jednym słowem zbyć Ale zawsze, zawsze będę szedł przed siebie Nim się nauczę wreszcie żyć Nie zawrócę Choćby błędem był każdy mój krok Nie zawrócę Choćby pustką otoczył mnie mrok Smutkom nie dam się zwieść Znajdę gdzieś życia sens Przejdę świat wszerz i wzdłuż Lecz nie zawrócę już Dokąd pójdę, dzisiaj tego jeszcze nie wiem Przyszłość trudno jednym słowem zbyć Ale zawsze, zawsze będę szedł przed siebie Nim się nauczę wreszcie żyć Nie zawrócę Choćby błędem był każdy mój krok Nie zawrócę, nie zawrócę Choćby pustką otoczył mnie mrok Smutkom nie dam się zwieść Znajdę gdzieś życia sens Przejdę świat wszerz i wzdłuż Lecz nie zawrócę już |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
20-22.07 Rajd szlakiem VI Wileńskiej Brygady AK | Barył | Umawianie i propozycje wyjazdów | 1 | 12.07.2012 23:54 |
UKRAINA 16,17,18 września szlakiem szuter party | korba | Umawianie i propozycje wyjazdów | 4 | 19.09.2011 17:53 |
Rajd Szlakiem gen. Andersa | zbyszek_africa | Trochę dalej | 92 | 27.03.2011 01:00 |
Ukraina - misja i rajd szlakiem polskich zamków | diverek | Umawianie i propozycje wyjazdów | 22 | 17.04.2010 23:08 |