|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
15.04.2021, 09:30 | #1 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
|
Kirgistany tracki
Panie i Panowie jeśli ktoś dysponuje trackami gpx z Kirgistanu i może udostępnić to wdzięczny byłbym. Byłem dwukrotnie i sporo tras mam nawet w głowie ale chciałbym jakąś dodatkową bazę sobie przygotować. Chodzi oczywista o ślady offowe a nie dojazdówki po czarnym chyba że znacie jakieś fajoskie przebitki. Nie znam totalnie części na zachód od drogi osh do Biszkeku poza epizodem Toktogul. Beshtash na pewno interesujące, Sary-Chelek też nie byłem a wygląda ciekawie. No nie ma co gadać bo temat rzeka. W każdym razie gdyby ktoś dysponował śladami to będę wdzięczny za udostępnienie. Chodzi mi o ślady przejechane a nie wyklikane.
Ostatnio edytowane przez Emek : 15.04.2021 o 10:34 |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|