|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
27.10.2021, 19:56 | #1 |
Miasto: Glisne
Motocykl: RD03
Przebieg: posiada
Online: 2 miesiące 5 dni 13 godz 16 min 32 s
|
Rosja
Jako że Ałtaj Rosyjski chodzi mi po głowie od kilku lat a jak rzadko kiedy mam ostatnio trochę czasu to zaplanowałem sobie zarys trasy i miejsca które chciałbym odwiedzić na 12-14 dni i ok 2000 km.
Chciałbym zlecić transport motocykla bo nie interesuje mnie bujanie się tam przez tydzień i drugi z powrotem.Zaplanowałem trasę na liścia ale rozważam w razie problemów z transportem opcję startu z Biszkeku przez Sambora ale wtedy musiałbym jechać gsem i trzeba by parę miejsc odpuścić. I teraz sprawa zasadnicza,jakie są Wasze przewidywania w sprawie otwarcia się Rosji w 2022r.Ja jako optymista obstawiam że ok maja się otworzą w jakiejś formie która będzie pozwalała na podróżowanie. Mam kolegę który w tej sprawie dzwoni do Putina ale non stop zajęte bo Łukaszenko wisi na drucie,tak że tą ścieżką nie bardzo. Ciekaw jestem Waszych prognoz.
|
|