![]() |
|
Uklad paliwowy i wydechowy Montaż i demontaż baku, kraników , gaźników, , tłumiki , filtry powietrza i paliwa, linki, pompy paliwa elektryczne i podcisnieniowe, ustawienia gaźnika, poprowadzenie przewodów. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Miasto: Opole
Motocykl: RD03
Przebieg: 60000
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 8 godz 44 min 58 s
|
![]()
Witam,
Od niedawna stałem sie posiadaczem królowej RD03 ... jest sprowadzona wiec narazie nie smigalem na niej muszę sobie ja zarejestrowac ... ostatnio mysle pogoda nie sprzyja zabiore sie za prace serwisowe ![]() ![]() co byście na moim miejscu zrobili zostawić i czekać (bo nie wiadomo kiedy się to stało) czy zacząć grzebać ? ![]() bo kurka nie moge spac jesc i PIC od paru dni ... nie wiem czy dobrze zrobiłem z tą testową wyprawą 20km ![]() z góry dzięki za info hudy tutaj dodaje foto ... zle sprecyzowalem bo na szybko pisze w pracy ... bylo kilka mniejszych powyciagalem ale napewno bylo wiecej i po nich sladu nie bylo ![]() ![]() tutaj macie jak to wyglada ... kurcze smieciuchy pyly piaski mogly sie dostac dalej ![]()
afryka dzika ... ![]() Ostatnio edytowane przez Dzieju : 28.02.2013 o 14:57 |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Filtr powietrza | Babel | Uklad paliwowy i wydechowy | 66 | 16.10.2010 19:28 |
filtr powietrza i świece | rambo | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 19 | 06.08.2009 11:45 |
filtr powietrza? | kamol | Regularne czynności serwisowe | 22 | 27.05.2008 11:52 |