Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Wszystko dla Afryki

Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery...

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 04.06.2008, 17:41   #1
matjas

matjas's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: Brzezia Łąka
Motocykl: nie mam AT jeszcze
matjas will become famous soon enough
Online: 4 miesiące 1 tydzień 2 dni 14 godz 18 min 25 s
Domyślnie drut oporowy w służbie Afrykańczyka :)

Szanowne Pany!
Jako ze zaliczam sie do tych co moto sa ujezdzajace rok caly pomyslalem sobie nad znalezieniem do nowego moto grzanych manetek... no i jakos tak szukam, przegladam opinie i wyglada mi na to ze chyba nikt tak do konca nie jest z posiadanego wynalazku zadowolony.
DO SIECI WIEC: poszukalem w googlu pod haslem 'diy heated grips' i stoi jak byk.
http://webmaster10.com/ldr/DIY-heated-grips.html
i z rysunkiem
http://www.motorcycleinfo.co.uk/inde...&pageId=159429

gdyby jeszcze ktos byl na tyle madry i wymyslil jakies bezzstopniowe regulowanie tego grzania to byloby miodnie. cena elementow wydaje sie smieszna, skomplikowane to rowniez nie jest... to tyle tytulem manetek natomiast przy tej okazji znalazlem rowniez opis produkcji podgrzewanej odziezy

http://www.hastie.org.uk/heatedjacket.html

i mnie on natchnal ogromnie! zaznaczam ze znajomosc moja pradow zeby to dzialalo jak trzeba w naszych afryczkach nie jest tak dobra jak jezyka Szekspira wiec jakby trza bylo to mozemy sie wymienic neuronami na chwile
NIEMNIEJ jednak: przyszlo mi do glowy ze przeciez skoro w opisie jest podgrzewana kamizelka to moze byc i podgrzewane siodlo! ze o wkladkach do butkow nie wspomne.
oczywiscie pojawia sie glosy o niewydolnej instalacji itede... pewnie nie byloby dobrze zeby to wlaczac wszystko na raz ale...
tak jak napisalem powyzej nie wiem czy sie da ze wzgledow afrykansko/elektrycznych ale jesli sie wypowiedza ci co sie znaja to moze mozna cos takiego wykombinowac i cieszyc sie jazda zimowa pora
mamy poczatek lata do jesieni i zimy mozna temat zinwigilowac i przedsiewziac kroki. odpowiednie.
no to tyle. mam nadzieje ze was natchnalem do zastanawian
pozdrawiam cieplo
m

Zasady Postowania