![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() |
![]()
Witajcie
Na podstawie Waszego odzewu zamówiłem 20 kompletów wszystkiego co tam zamówić trzeba. NIE BĘDZIE WIĘCEJ - muszę skupić się już na swojej pracy a mam jej niemało bo zaczyna się sezon co widać po skrzynce mailowej. Czekam na odzew z jednej motocyklowej sieciówki bo nie mieli na stanie 20 uszczelek do wydechu. Towar POWINIEN dojść do mnie w przyszłym tygodniu ale gdyby miało się coś pomięszać dam znać. JA będę gotowy ze wszystkim w połowie przyszłego tygodnia jak obiecałem. Na podstawie odzewu od dostawców i cen w sklepach ustaliłem cenę kompletu na 230PLN. Taniej się po prostu nie da. I jeszcze raz co to będzie: 1. rura z uchwytami na sprężyny i na osłonę termo spawanymi /wszystko INOX/; 2. osłona z alu gięta na promień rury +5mm w stylu bardzo rejli; 3. uszczelka na kolektor; 4. opaska ocynk /INOX zabija ceną/ przemysłowa; 5. dwie sprężyny mocujące komin; 6. wieszak na tłumik nierdz; 7. dystans 25mm nierdz; 8. śruba M8 z podkładką; 9. śruba M8 2 podkładki nakrętka samokontrująca M8; 10. 2x śruba M6 x 20 imbus + podkładki. Chyba o niczym nie zapomniałem. Odezwę się jak będę miał kolejne wieści i w końcu zdjęcie kompletu. Pozdrawiam Matjas