|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
04.03.2010, 21:22 | #1 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: XR250R
Przebieg: ły
Galeria: Zdjęcia
Online: 3 miesiące 2 tygodni 17 godz 32 min 35 s
|
Tani stojak pod dzika i przycinanie dętki przy wymianie.
Postanowiłem dzisiaj wymienić opony na letnie.
Wszystko miało zająć godzinkę a straciłem pół dnia. Po pierwsze zapomniałem, że nie mam centralki w Husabergu Oczywiście sytuacja mnie nie zniechęciła tylko skłoniła to twórczych rozważań. Niniejszym prezentuje wytwór mojej wyobraźni przełożony na rzeczywistość: stojak cross.jpg Jest to projekt autorski, więc wszelkie próby kopiowania tylko za pisemną zgodą Kolejny problem jaki się pojawił to przycięcie dętki. Podczas wymiany pociąłem dętkę łyżką (taką z Larsona). Nie wiem za bardzo czym to jest spowodowane. Łyżki owijam w taki śmieszny materiałowy kondom, żeby obręczy za bardzo nie pojechać. Dodatkowo znalazłem w oponie takie śmieszne maluczkie opiłki. Widocznie kondom nie zabezpiecza Generalnie nie wiem co źle robię. Jeśli ktoś w podobny sposób przecina sobie dętki to możemy sobie w tym wątku podyskutować lub założyć kółko wzajemnej adoracji bądź fanklub. A jeśli jakimś cudem znalazły się tutaj osoby, które dużo wymieniają i nie przycinają to prośba moja o radę. Z góry dzięki. Ostatnio edytowane przez Poncki : 04.03.2010 o 23:47 |
|
|