Cytat:
Napisał Ola
Czy to oznacza, że się już nie załapałam na ośrodek, czy rzutem na taśmę jeszcze tak? Nie widziałam żadnej informacji wcześniej, że miejsca w ośrodku też się skończyły.
W każdym razie nie ma problemu, jak nie ośrodek to namiot będzie albo iglo sobie wybudujemy jak się prognozy będą sprawdzać. Macie już jakieś "zamówienia" na Wasze, harcerskie namioty, bo po liście z pierwszego postu nie widać. Pewnie bez sensu byłoby rozstawiać kilkunastoosobowe namiocisko dla dwóch osób.
Pozdrawiam
|
Olu, niestety na chwilę obecną ośrodek jest full, chyba, że ktoś zrezygnuje. Namioty harcerskie będą i tak, pojawiają się na nie zamówienia, więc dopiszę Was do tej opcji.
Pozdro!
Cytat:
Napisał newrom
Jochen, zedytujcie PIERWSZY post i tam dajcie tekst że domków, pokojów już niema. Nikt nie będzie czytać 30 stron wątku żeby ustalić na co może liczyć.
A w ogóle to ja się trochę cieszę, nie pamietam już kiedy ostatnio spałem w namiocie w kwietniu
|
Jest już informacja w pierwszym poście, tuż nad listą wpłat. No pewnie, że będzie fajnie, w tych namiotach przewiduję naturalną imprezową atmosferę
Cytat:
Napisał AnubisXRV
jochen przydaloby sie jeszcze info odnosnie "dostawek" moze to by jakos rozwiazalo braki miejsc
|
W pewnym sensie tak, przy czym taką informację chcemy przekazać na
osobom mieszkającym w domkach, do ich decyzji. To one muszą wyrazić wolę dobrania współlokatora i określić kogo. My nie chcemy/nie możemy niczego narzucać, ani powodować "ataków" na domkowców ze strony braci, która nie zdążyła się załapać.