|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
10.05.2010, 20:14 | #1 |
Miasto: Sopot / 3CITY
Motocykl: RD07
Przebieg: 25 000
Online: 8 godz 5 min 28 s
|
Z Helu do Świnoujścia plażą?
Witam,
chciałbym w tym roku dokończyć moją podróż dookoła Polski jak najbliżej granic. W zeszłym roku jechałem z Trójmiasta w kierunku według wskazówek zegara, przez warmię i mazury rosyjską i litewską granicą, ścianę wschodnią wzdłuż białoruskiej i ukraińskiej, potem przez bieszczady i Tatry kończąc w Kotlinie Kłodzkiej. Zabrało mi to 2 tygodnie i jestem w połowie. W tym roku chce pojechać odwrotnie do wskazówek zegara i trasa według planu wypadałaby wzdłuż morza Zgodnie z założeniem projektu "jak najbliżej granic" trzeba jechać plażą. Jazda nad ranem i popołudniami, żeby nie rozjechać plażowiczów. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia odnośnie stref wojskowych, parków narodowych i przede wszystkim służb pilnujących tego wszystkiego? Co grozi za taki numer? I tak to zrobię, więc chcę znać najgorsze z możliwych konsekwencje Dzięki za podzielenie się wrażeniami i informacjami. Pozdro Kruszyna/Sopot