|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
16.06.2008, 18:05 | #32 |
świeżym warto być:)
Miasto: DWR
Motocykl: RD07a
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 10 godz 58 min 39 s
|
Przeciwskręt…ważna umiejętność, i warto go ćwiczyć non-stop!
Ale temat o Anakach, wiec jeszcze moje dwa grosze. Mam teraz anaki w AT i trzy dni na zad cały dzień w deszczu...równie rewelacyjnie się zachowują ja Siraci -mam w TA- tyle tylko, że Sirac-i nie maja rozmiaru 140, a szkoda, bo bardziej agresywny bieżnik mają. Asfalty, rewelacja, mokre asfalty też, suche szutry-dają radę, ale już piachy kopne i mokre trawy oraz błota, raczej słabo, a wręcz tragicznie. Dodam jeszcze, że są to opony miękkie, a za tym idzie dość szybkie zużycie, np w porównaniu z Metzelerem Tourance o podobnym bieżniku i przeznaczeniu. No ale, albo długowieczność, albo przyczepność. A na koniec już całkiem swobodne przemyślenie. Gdy byliśmy w majówkę w Bośni, trochę dzidowaliśmy po wspaniałych winklach(mokrych dość często) Ja na Siracach-TA, ale Maciek AT na Mitasach 09, tez zamykał oponę! Tak więc, do wszelkich wzorów z gammą, dochodzą jeszcze umiejętności.