|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
02.06.2010, 22:17 | #11 |
Miasto: Bielsko - Biała
Motocykl: dr650se
Galeria: Zdjęcia
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 1 godz 20 min 44 s
|
Ja na saharze miałem 07, i byłem z nich zadowolony. Całkiem nieźle radzą sobie w piachu, nie mówiąc już o szutrach. Zrobiłem ponad 1000km w piachu, koleinach, nie wspomnę już o tarce. W sumie ponad 20tkm, i jeszcze trochę zostało bieżnika. Nie jest to opona drogowa, ale zachowuje się przyzwoicie na asfalcie. Na pewno nie lubi błota i mokrej trawy. Zużywa się baaardzo wolno. Być może warto spróbować coś innego na przód, ale ja nie miałem z nim problemu. Zrobiły się jedynie ząbki co jest raczej normalne. Wodę odprowadzają przyzwoicie, co miałem okazję sprawdzić w czasie oberwania chmury. Być może mają twardą gumę, ale mnie to nie przeszkadzało. Miałem ze sobą crosso expert i po powrocie kontaktował się ze mną przedstawiciel firmy w sprawie usprawnień do moto. Jeśli posłuchał moich rad, myślę że nie znajdziesz niczego lepszego. Ja byłem pełen podziwu dla trwałości sakw, a zaliczyłem niejedną glebę. Kufrów się trochę boję, szczególnie ich potencjalnego działania na moje łydki (głębokie koleiny), ale to moje fobie. Sakwy polecam! Ahoy Przygodo!