|
Regularne czynności serwisowe Wymiany: płynu hamulcowego, chłodniczego, oleju silnikowego i w zawieszeniu, filtrów, opon, zębatek i łańcuchów, świec. Regulacje: zaworów, gaźników, łańcuchów, łożysk główki ramy, świateł. Kontrola: opon, linek, akumulatora, łożysk, przygotowanie do sezonu i do zimy, smarowanie elementów. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
16.06.2010, 22:11 | #1 |
Motocykl: RD07a
Online: 4 dni 11 godz 42 min 9 s
|
Dziś rozpaproszyłem klocki z powodu skrzypienia przy hamowaniu.Myślałem o wymianie na nissin ale co okazało się, że mam nissin o symbolu TT2506HH.Pytanie: co to za klocki bo wujek google podpowiada o tym, że maja hamować m.in cbr więc pewnie twarde. Mam jeszcze komplet na jeden talerz SBS 694HS i zastanawiam się czy dokupić na drugi i zmienić. A może dać sobie spokój ? Dodam, że klocki mają po ok 4mm grubości.
Pozdro Ok, zakup poza RP to nie jest wielki problem ale wracając co tych które mam.Może ktoś określi ich stopień twardości. Nie chce jeździć na super twardych więc mam je zmienić na sbs ? Mierząc sbs wychodzi na to, że nissiny prawie nówki.. Jak uleczyć efekt piszczenia. Ostatnio edytowane przez Dzieju : 11.08.2010 o 12:03 |
|
|