![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 20 godz 49 min 57 s
|
![]()
Po kilku rozmowach telefonicznych uważam, że priorytetem jest zorganizowanie kasy na pokrycie wszelkich kosztów związanych ze sprowadzeniem Iziego do Polski. Wiem jak to zimno brzmi ale wszyscy znamy też życie i jego ekonomiczny brak zrozumienia dla jakichkolwiek tragedii. Proponuję aby Nasz skarbnik Mateo /nie mam z nim niestety kontaktu/ lub jakakolwiek inna osoba dysponująca mozliwościami i kontaktem z rodziną czy Samborem możliwie jak najszybciej zorganizowała jakieś "subkonto" i rozpoczęła zbiórkę kasy. Każdy dzień zwłoki to najprawdopodobniej dodatkowe koszty a kwota jaką trzeba będzie wyłożyć może przekroczyć możliwości finansowe rodziny. Przepraszam, że tak na zimno i bez ogródek ale życie jest brutalne więc czasem trzeba być skurw...
<!-- / message --> Ps. Zaznaczam, że pomysł jest wspólny i wyszedł od przynajmniej kilku osób z którymi rozmawiałem przez ostatnią godzinę więc mam nadzieję, że znajdzie Wasze zrozumienie. Ostatnio edytowane przez Pawel_z_Jasla : 27.07.2010 o 00:10 |
![]() |
![]() |