|
Układ elektryczny i zapłonowy Montaż, demontaż oraz kontrola elementów jak: alternator, akumulator, regulator napięcia, CDI, okablowanie, światła, bezpieczniki, przełączniki, światła stopu, czujnik nóżki bocznej, wiatraki, klaksony, tripmastery, kontrolki, rozruszniki i kierunkowskazy. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
10.08.2010, 23:55 | #1 |
FUKS TO FUKS
Miasto: WROCŁAW/KIJOW
Motocykl: RD07
Online: 20 godz 13 s
|
Zdarzyło się na zachodzie....
Wrocław, piekna pogoda 4,5 godziny temu....
Jadę sobie spokojnie mijam puszeczki, cieszę się spokojną predkością ( Marp wie jak spokojnie jeżdżę) i tu nagle "fliper" wyłączył się. ... Kostka się spaliła powie ktoś sprytny i lekko zagłebiony w temacie... BRAVO, no jest jeszcze jeden niuans i tu pytanie. Kostka zjarana od reglera - zrobiłem na krótko. Bezpiecznik 30 wywalony, kostka przy bezpieczniku normalne ślady użytkowania. zadowolony z dzieła wkładam nowy bezpiecznik i .... trzeci przywózł Marp.... co może jeszcze robic po takim zjaraniu zwarcie... nie chce mi się jej całkiem rozbebeszac, bo i czasu i pogody szkoda. Bedę jutro kombinował, ale jeżeli ktoś może mi pomóc przyspieszyc postój w pitstopie bedę wdzięczny.
"Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny." Ostatnio edytowane przez FUKS : 10.08.2010 o 23:57 |