Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Przygotowania do wyjazdów

Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 20.08.2010, 19:25   #1
ltd454

ltd454's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Białystok
Motocykl: RD03
Przebieg: 116.000
ltd454 jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 10 godz 22 min 27 s
Domyślnie Przyznawac się kto ostatnio był na Ukrainie

Motyw jest taki, że wybieram się tam autem, które nie jest zarejestrowane na mnie. Do tej pory robiło się u notariusza użyczenie pojazdu/ upoważnienie za 48zl + tłumaczenie na ukraiński i sie spokojnie jechało, ale coś mnie dzisiaj tknęło i zadzwoniłem do ukraińskiego konsulatu gdzie miła kobietka poinformowała mnie, że zmieniły się przepisy i nie można wcale wjechać na Ukrainę pojazdem nie zarejestrowanym na siebie. Z tego co powiedziała to wynika, że przepisy w tej kwestii zmieniają się nawet kilka razy w roku i na ten moment wjechać się nie da.
Czy ktoś ostatnio przekraczał granicę z podobnym problemem? Ile musiał zapłacić?
W poniedziałek będę dzwonił na Ukrainę i ogarniał temat, ale w tym momencie urlop na Krymie stoi pod znakiem zapytania. Fuck
ltd454 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Zasady Postowania