|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
06.11.2010, 13:16 | #5 |
Miasto: Oslo
Motocykl: XRV 750 rally, KTM 625SXC, TXC 310
Galeria: Zdjęcia
Online: 2 tygodni 1 dzień 1 godz 29 min 2 s
|
Ja mam taką szybę i powiem szczerze że sobie nie chwalę. Na plus można zaliczyć to że super chroni przed wiatrem, teraz nawet przy temp minusowych szybki w kasku nie zbyt często używam (180cm wzrostu). Niestety przy zabawach terenowych jest stanowczo za wysoka i miałem nieprzyjemność raz przy podbiciu przodu dostać nią w szczękę kasku i cieszyłem się że to nie była szyja. Co do kruchości to nie wiem wydaje mi się że nie jest bo nawet przy spotkaniu z autem parę rzeczy było do wymiany a szyba się ostała.
Tak że wszystko zależy do czego używasz Afri, jeśli preferujesz teren to zdecydowanie seryjna, przynajmniej ja tak uważam. Co do wyginania to miałem na niej 170 i nic specjalnego się nie działo, wykonanie też w sumie OK, choć dość łatwo się rysuje. Ostatnio edytowane przez DeKa : 06.11.2010 o 13:18 |
|
|