|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
05.12.2010, 09:40 | #1 |
Miasto: Wałbrzych
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 15 godz 28 min 48 s
|
Propozycja pracy połączona z pasją
Moi Drodzy,
pomyślałem ,że może ktoś będzie miał ochotę skorzystać z poniższej oferty. Znalezione na jednym z portali oferujących pracę.Dla mnie bomba !!!! Firma: FUJIFILM POLSKA DISTRIBUTION SP. Z O.O. Lokalizacja: PL, Polska Typ pracy: Pełny etat Data dodania:2010-11-29 (6 dni ) Podobne ofery: FOTOPODRÓŻNIK Polska Poszukujemy fotopodróżnika Oferujemy 60 tysięcy złotych i pokrycie kosztów podróży po świecie! WYMAGANIA: Miłość do podróży Wielka chęć robienia zdjęć Głowa pełna pomysłów Ciekawość świata i otwartość na nowe wyzwania Wiek – minimum 18 lat OFERUJEMY: 20 tysięcy złotych miesięcznie netto wynagrodzenia Możliwość zrobienia tysięcy świetnych zdjęć najnowszymi aparatami Fujifilm podczas zaplanowanej przez siebie 3-miesięcznej podróży Opłacenie wszelkich kosztów wyprawy Niezapomniane wrażenia z podróży do najciekawszych zakątków świata Więcej informacji znajdziesz na www.fujifilm.pl lub www.myfinepix.pl. powrót do listy ogłoszeń Jak komu się uda dajcie znać! Mam nadzieję ,zę poruszony wątek znalazł się w odpowiednim dziale. Pozdrawiam Ptasiek11