|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
20.07.2008, 19:56 | #1 |
Miasto: Raczyce/Wrocław
Motocykl: RD04
Przebieg: 3 ....
Online: 1 miesiąc 21 godz 53 min 22 s
|
Zawieszenie AT przód - pytania...
cześć
Mechanik ze mnie nie najlepszy, forumowicz początkujący... więc proszę o pomoc - przeglądałem >>warsztat<< , ale nie znalazłem takiego problemu: pływanie na zakrętach Mam At "pełnoletnią" prawdopodobnie poprzedni właściciele nie robili przodu. Jeżdżąc po polskich drogach uczyłem się motocykla i jazdy na nim... Przy wchodzeniu w zakręty mam wrażenie, że motor "pływa" na łuku. początkowo kładłem to na bark moich słabych umiejętności jazdy, ale myślę, że po 3 tys km to już powinienem się wczuć i wyuczyć... Motor mi pływa i mam wrażenie że wiąże się to z różnicą ciśnień w amorkach z przodu. Może ktoś z doświadczonych kolegów wie coś na ten temat? Jak sprawdzić take cóś i co można z tym zrobić? Będę dźwięczny za pomoc