|
Uklad paliwowy i wydechowy Montaż i demontaż baku, kraników , gaźników, , tłumiki , filtry powietrza i paliwa, linki, pompy paliwa elektryczne i podcisnieniowe, ustawienia gaźnika, poprowadzenie przewodów. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
29.03.2011, 10:53 | #1 |
Miasto: Gostyń Wlkp
Motocykl: RD07
Przebieg: 63000
Online: 3 dni 20 godz 45 min 18 s
|
zonk po modernizacji odpowietrzenia gazników.
Zlitowałem sie w końcu nad aku i postanowiłem założyć odpowietrzenie do mojej 07 na wzór tego z 07A.Moto pali bajecznie po długim postoju wkręca sie elegancko.Problem pojawia się na pełnym gwizdku ostatnim biegu.Moto wtedy zaczyna się dusic brakuje mu paliwa.Pod wiatr jest to juz przy ok 150km z wiatrem przy 160 jak nie odpuszcze gazu to ma się wrażenie ze zgasnie.Sprawdziłem paliwo na drodze bak pompa ok,pompa ok ,zamieniłem filtr powietrza na stary trochę lepiej,Posprawdzałem krucce przy gażnikach ok.Na koniec przypomniało mi sie ze zimą zmieniłem odpowietrzenie.Rozłączyłem wężyk od odpowietrzenia komór pływakowych i wydaje mi sie ze jest ok.
Szanowni koledzy pytanie brzmi,czy może tak być czy przyczyny szukać dalej i ew.gdzie?pozdroALL |
|
|