![]() |
|
Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Miasto: Gdańsk
Motocykl: Nie mam jeszcze
![]() Online: 5 godz 2 min 37 s
|
![]()
Dzięki za zainteresowanie.
![]() 1. Postury jestem raczej nikczemnej 178 cm ![]() znajomych wyglądam jak karakan jakiś ![]() 2. Oczywiście że myślałem o NX 650 - ale jestem ograniczony finansowo to raz. Moje umiejętności są równe prawie zero to dwa, ( Przejechałem się raz NX 650 ![]() ja .......normalnie orgazm ![]() ![]() Jak dla mnie na razie śmierć w oczach, ale pewnie jak by mi dali się carnąć poczciwą WSK to też bym się zajarał ![]() Moto ma być wołem roboczym do dojazdów do pracy po ulicy ( chociaż mam pomysł jak dojeżdżać częściowo leśnymi i polnymi drogami co znakomicie wydłuży drogę ale co tam) ![]() blaszanej puszki i roweru gdy nie będę dowoził szkodników do przedszkola i szkoły, rekreacyjnie to gdzieś do 60 km po Kaszubach. ![]() myślą o opuszczeniu z asfaltu. ![]() 3. Moja Pani to raczej nie wsiądzie, ale nigdy nie mów nigdy ![]() któryś z moich szkodników będzie chciało pojeździć jako pasażer ![]() 4. Wiem, że apetyt rośnie w miarę jedzenia i chciałoby się więcej, a zawsze jest jakieś ale...., przeważnie chodzi o kasę ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Honda Nx 650 Dominator | watrburg1970 | Inne - dyskusja ogólna | 5 | 16.03.2012 11:14 |