|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
01.06.2011, 13:24 | #11 |
Miasto: Sanok/Rajskie
Motocykl: "kamertony" TT 350 oraz TY 250'76 + clockwork orange exc 350
Online: 4 dni 5 godz 23 min 28 s
|
No wiesz Blob, ja porostu jestem za a nawet przeciw. Jestem pełen uznania, dla Ciebie i chłopaków z RingRoad, że są ludzie którym się chce coś zrobić , zorganizować taką imprezę dla innych.
Co do masowości to całkowicie się z Tobą zgadzam, niezaprzeczalnym atutem imprez masowych są ludzie, których się poznaje. A tak w ogóle to wam zazdroszczę ,że jedziecie i zaraz przebiorę się w damskie ciuszki usiądę w kącie i będę cicho łkał ze smutku... Jeśli chodzi o rozsądek , szacunek i umiarkowanie to nie zapominaj ,że TU rządzą TRZY FURIE!!! Niestety czynnik ludzki nie ma na to wpływu, to po prostu siła wyższa |
|
|