|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
20.07.2011, 13:20 | #1 |
Gość
Online: 0
|
Festiwal Wina w Erdobenye, Węgry - Tokaj
Wybieram się tam na 100% - bo mam tam występy kucharskie i literackie. Fajna impreza, organizowana przez lokalnych winiarzy i restauratorów. Miejsc w hotelach czy pensjonatach już praktycznie nie ma, ale w samym Erdobenye jest przeznaczone na camping boisko. W okolicznych miasteczkach a juz w Tokaju na pewno (~15km) powinny być jeszcze miejsca. Po festiwalu powrót jakimś wariantem turystycznym, ze 2-3 dni - na dziś planu brak.
Ja jadę sam, z mazowsza. Jeśli ktoś chce dołączyć - bardzo chętnie. Termin jest niestety zbieżny z finałem Gucy; rozważam jeszcze wcześniejszy przyjazd na Guce i stamtąd dzida do Tokaju. Strona festiwalu Notka o lokalnych winiarzach |
|
|