Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Imprezy forum AT i zloty ogólne

Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 03.08.2011, 15:11   #11
jaro5000

jaro5000's Avatar

Miasto: Katowice
Motocykl: RD07
Przebieg: ...
jaro5000 jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 tygodni 2 dni 8 godz 16 min 57 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał diverek Zobacz post
Melduję już oficjalnie i z pełną odpowiedzialnością że jedno mieszkanko jest wolne. Czyli łóżko małżeńskie, jakiś narożnik i kaaaawał podłogi jest do obsadzenia. Nie wiem tylko czy zdążymy z malowaniem, ale to nieistotny szczegół. Dodatkowo jeden pokój z kolejnym małżeńskim łożem też odstąpimy. Kilka fajnych flaszek jest przygotowywanych. Martwi mnie tylko lista obecności. Zapewniam wszystkich, niezdecydowanych że żadnej poważnej epidemii czarnej ospy u nas nie ma. Deszcze się kończą więc pakować się i drogę.
Cześć, mam takie pytanie: czy macie jakieś miejsce/pomysł na zaparkowanie samochodu? Przyjeżdżam w piątek na późny, późny wieczór (ok 22) z ekipą 3-4 os. Szczerze mówiąc jedziemy bez planu, bez pomysłu na to co ze sobą już na miejscu zrobić. Mnie interesuje tylko to, aby zostawić auto w jakimś względnie bezpiecznym miejscu. Pomocy.

Pozdrawiam
Jaro

p.s.: namioty mamy więc jeśli kto rozbija się wcześniej to może zadbałby o trochę miejsca w koło?

Zasady Postowania