|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
04.12.2011, 21:10 | #1 |
majsterkowicz amator
Miasto: Galway/Wyrzysk
Motocykl: XR650r & XRV750
Przebieg: ~50kkm+
Galeria: Zdjęcia
Online: 3 miesiące 4 tygodni 21 godz 6 min 18 s
|
Szkocja - koniec maja 2012
Kopia tego - co napisałem w "Wyspiarzach": Link
Jak w temacie... Wczoraj siedząc w pracy doszedłem do wniosku, że nigdzie dalej w tym roku nie dam rady wyjechać... - niestety - była zajawka co do Rumunii - ale jednak nie w tym roku - jeśli będę musiał dalej na uczelni nie wyrobie... :/ Więc wymyślilem wypad do Szkocji... Kiedy Jak będę miał koniec na uczelni - prawdopodobnie koniec maja... Wyjazd na tydzień - taki jest plan - starczy aby zobaczyć Na razie planu brak... Spanie pod własnym dachem - namiot, kuchenka i takie klimaty - bardziej szwędaczka niż planowane przejazdy z "A do B"... Oczywićsie jakiś zarys tego co zobaczyć będzie - ale nie będzie to wyznacznikiem wyjazdu... Właśnie patrzyłem na ceny promów z Belfastu (ok. 90ero). Zbieram pomysły co zobaczyć. Jak znacie Szkocje - dajcie tu cynk... Jak jesteście chętni na ten wypad - w całości, części też dajcie znać. Do niczego to nie zobowiązuje - preferuje wyjazdy "na luzie" - każdy robi co chce - można się rozłączać - można jechać gdzie się chce... Każdy ma inne preferencje do wypadów - każdy na co innego zwraca uwagę - niektórzy lubią muzea - inni szędaczke po bezdrożach... Jedziemy razem, jak ktoś chce zobaczyć coś innego - jedzie to zobaczyć - a potem spotykamy się na noclegu, bądź też na jakiejś wspólnej lokacji... Dam cynk "sooner or later" co do daty... - musze się dokładnie dowiedzieć co i jak na uczelnii... Peace...
-=TyMoN=- _______________________________________ Moje spalanie: Mój kanał YouTube Moja "TwarzoKsiążka" Ostatnio edytowane przez Tymon : 04.12.2011 o 21:47 |
|
|