|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
26.01.2012, 17:07 | #11 |
Miasto: Polska poł.-wsch.
Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 15 min 47 s
|
Miałam się nie wypowiadać, ale chyba jednak nie przemilczę.
Jakoś nie zauważyłam, a starałam się dokładnie przejrzeć poprzednie strony, żeby ktokolwiek z szacownego grona wypowiadających się podziękował, że komuś chciało się popracować nad takim konkursem,. Zatem ja dziękuję ! Ale szukanie przekrętów, matactw, podejrzenia, etc... o tak tak, jakie to swojskie i niewymuszone!!! Żenada Panowie, ot co. Dla mnie sprawa jest jasna - organizator konkursu określa zasady i ramy konkursu - jeżeli to się komuś nie podoba, nie bierze udziału/ nie głosuje, etc... GTW waszym zdaniem ma odwalać robotę i nie mieć nic do powiedzenia w kwestii organizacyjnej i decyzyjnej ? Może kolejne ankiety i bicie piany, bo 400 wypowiedzi i 400 różnych opinii - dogodzić wszystkim się nie da ! Sprawa składek jak zwykle w oczy kole - jestem przeciwna takim samym uprawnieniom dla tych, co płacą i nie płacących - to nie jest kwota zaporowa i każdy może ją wyłożyć, jeżeli oczekuje równych praw. Reasumując, to przykre, że kolejna inicjatywa i charytatywna praca ludzi, którym się" jeszcze chce" znowu została zmieszana z błotem. |
|
|