Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Umawianie i propozycje wyjazdów

Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy...

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 28.01.2012, 11:59   #1
Palladyn

Palladyn's Avatar

Miasto: Lubin
Motocykl: RD03
Palladyn jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 godz 16 min 57 s
Domyślnie Kołyma 2012

Na wstępie pragnę poprosić wszystkie marudy by darowały sobie komentarze typu nie da się, po co, bez sensu, nie możliwe. Postanowienie wyjazdu mocno zakorzenione a plany przygotowawcze już są realizowane także bez takich zniechęcających wpisów proszę bo żadnemu sabotażowi nie ulegnę
Teraz przejdźmy do milszej części tego wpisu.
Planuję wyjazd motorem Transalp na Kamczatkę, a dokładnie do Magadanu.
Wyjazd ma się odbyć 2.06.2012 z Lubina ( dolnośląskie) i trwać aż do połowy września. Pierwszy etap wycieczki ( 02.-13.06.2012) przewiduje zwiedzanie Ukrainy. Tutaj towarzyszyć mi będą znajomi (podróżujący autem), wraz z którymi mam zamiar przemierzać ten piękny kraj do dnia 13.06, kiedy to planujemy znaleźć się w Charkowie na meczu Holandio-Niemcy! Tak, tak, wraz z moimi trzema znajomymi jesteśmy szczęśliwcami, których wylosowano w loterii Euro 2012!
Jednakże zaraz po meczu moi znajomi wracają do Polski a ja zamierzam wyruszyć dalej w podróż swojego życia. Poprzez Novosibirsk, Irkuck, Władywostok dojechać aż do Magadanu. Zdaję sobie sprawę z wszelkich niebezpieczeństw jakie towarzyszą samotnej podróży w tak daleki i dziewiczy wciąż rejon dlatego też poszukuję kompanów. Rozumiem, że nie każdy może mieć ochotę jechać aż tak daleko, bądź też nie każdy może sobie urlopowo pozwolić na taki luksus. Dlatego jestem zainteresowany wszelkimi informacjami na temat wycieczek, których plany podróży chociaż w jakimś małym fragmencie pokrywają się z moimi zarówno czasowo jak i geograficznie.
Bardziej zainteresowanym szczegółowy plan wycieczki mogę przesłać na e-maila wraz z mapą pokazującą trasę.
Wdzięczny będę także za wszelkie uwagi techniczne, na zasadzie co wziąć a na co szkoda miejsca. Od dawna biernie śledzę wasze forum i o nie jednej wyprawie już czytałem dlatego mniej więcej wiem już co zabieram ze sobą jednakże kreatywne uwagi zawsze mile widziane.
To by było tyle jak na pierwszy raz. Czekam na waszą reakcję
Palladyn jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Zasady Postowania