|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
28.01.2012, 21:11 | #11 |
Miasto: DW/RP/BHA/WE
Motocykl: RD07a
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 10 godz 12 min 6 s
|
Do Elwooda:
napisałeś: "Chciałbym mieć taki społeczny biznes, który "dorabia" z emitowania reklam a państwo wymusza jeszcze dodatkowo skladkę na jego utrzymanie, tłumacząc to jakąś misją, której i tak nie realizuje. W końcu tvp i tak jest utrzymywana z podatku, który płacę." I tak i nie. Tak, też chciałbym mieć taki biznes. Nie, gdyż produkcje bardziej ambitne są z założenia mniej dochodowe (z reklam) niż programy dla mas. W razie spadku wpływów do TVP- oszczędności dotkną raczej te pierwsze.. To czy wywiązuje się z misji to już tamat na oddzielną dyskusję Nie sprawdzam na co dokładnie idzie składka z forum ale to co z niego czerpię, jest dla mnie warte zapłacenia sybolicznej kwoty raz do roku. Tym bardziej że nie mam a) wiedzy aby samemu odwdzięczyć się jakąś poradą techniczną, b) czasu na jakąś wyprawę, którą mogłbym się później podzielić z innymi Przepraszam za off-top i pozdrawiam