|
Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki Montaż i demontaż elementów jak: panele boczne, czacha, owiewki, szyby, kanapy, deflektory, lusterka, osłony goleni, błotniki, naklejki, zegary i linki– tylko oryginalne rozwiązania! |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
24.02.2012, 12:28 | #1 |
Miasto: Bytom
Motocykl: 2x XTZ 750, 1x XTZ 660.
Online: 1 tydzień 4 dni 3 godz 8 min 33 s
|
Naprawda pękniętej szyby.
Może nie dotyczy to AT, al materiał w sumie ten sam, więc chyba temat może tu wisieć
Przy pracach garażowych przewróciła mi się Tenera na regał, w wyniku czego pękła sobie przednia szyba. Pękła, nie jest złamana. Pęknięcie jest do ok połowy szyby, zaczyna się od prawego boku i ma postać czegoś takiego: /\/-. Wysokość pęknięcia to 1/3 wys szyby. Awaryjnie zabezpieczyłem to 2 naklejkami i dałem sobie spokój, ale wiosna idzie, zrobić trzeba. No właśnie- co zrobić? Nadtopić ten materiał idąc linią pęknięcia? Na końcu pęknięcia wywiercić otwór, aby pęknięcie nie szło już dalej? Inny pomysł? Zawsze można ją wymienić, ale wychodzę z założenia, że nie ma źle |
|
|