Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Wszystko dla Afrykańczyka > Buty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 08.09.2008, 21:38   #11
hubert
Jaki świeży jaki świeży ??

hubert's Avatar

Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
hubert jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 tygodni 11 godz 51 min 59 s
Domyślnie

Na razie sprawują się super i jestem z nich bardzo zadowolony. Co prawda nie było mi dane jeździć w nich jeszcze w wielkich ulewach po kilka godzin ale goretex mam przetestowany w kurtce i spodniach więc nie widzę powodu żeby w butach nie działał. Na razie ich nieprzemakalność testowałem brodząc w wodzie i ani kropla się nie dostała do środka.

Poza tym buty są megawygodne, oprócz jazdy zdarza mi się w nich gdzieś chodzić i nie jest to uciążliwe dla stopy. W upały stopy się delikatnie w nich pocą ale dopuki się nie zdejmie buta to tego się nie odczuwa. Po zdjęciu okazuje się że skarpeta jest trochę wilgotna (ale nie mokra).

Do jazdy w ciężkim terenie ich nie używam bo po prostu mi ich szkoda - kupiłem sobie typowe buty enduro w tym celu

Jeśli chodzi o rozmiarówkę to wydaje mi się że jest typowa. Ja na wszelki wypadek zamówiłem o numer większe (lepiej mieć delikatnie za duże buty niż za małe) i jestem pewien że gdybym zamówił w moim typowym rozmiarze to byłyby OK.

Jeśli chcesz to napisze procedurę zamawiania w Hein Gericke bo niestety trzeba to robić drogą faksową, przez sklep internetowy nie da rady do Polski zamówić :\

hubert jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Tags
buty

Zasady Postowania