|
Uklad paliwowy i wydechowy Montaż i demontaż baku, kraników , gaźników, , tłumiki , filtry powietrza i paliwa, linki, pompy paliwa elektryczne i podcisnieniowe, ustawienia gaźnika, poprowadzenie przewodów. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
29.03.2012, 15:38 | #1 |
Miasto: Jelenia Góra
Motocykl: RD07
Przebieg: 88000
Online: 19 godz 11 min 24 s
|
Przelewa paliwo w terenie
Zapiąłem ją ostatnio na Mitaski no i trochę mniej ostrożnie podchodze do jazdy w terenie.
Słuchajcie , czy to jest normalna sprawa , że leci mi paliwo z rurek przelewowych , czy mam zaworki iglicowe do wymiany. Przy jeździe po asfalcie nic takiego nie zaobserwowałem , tylko w terenie. poszperałem trochę na forum ale jasnego tłumaczenia dla tego typu objawuf nie widziałem . Opisując jazdę to raczej jest ostro , czasem się wysypie albo zakopie ,z górki i pod górę ogólnie gdzie się tylko da. Ogólnie łatwo nie jest , po płaskim raczej nie jeżdżę bo szkoda czasu . Może to normalny objaw , że Krasula gubi przy takiej jeździe część paliwa ? Może ktoś mnie oświeci , plis