|
Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
13.04.2012, 10:14 | #24 | |
Gość
Online: 0
|
Cytat:
To ostatnia szansa rehabilitacji w męskim gronie, kiedy kobitka na moto skoczy dla swego PM po piwo i miast zwykłego kartona, podloży mu pod kufel osobiście wydzierganą przez się serwetkę... No... Niestety wyszło szydło z wora i tak misternie plan knuty, legł w gruzach. Prawdziwy Mężczyzna to taki, który się daje swej lubej przekupić, godząc się, nazywając to kompromisem. Prawdziwy Mężczyzna lubi pobiadolić. Prawdziwa Kobieta, to taka, która wyręcza swojego Prawdziwego Mężczyznę w pracach domowych (malując mieszkanie, wieszając obraz, wymieniając uszczelkę w kranie), bo twierdzi, że ów, to wszystko sp... Postawie prezentowanej w przykładzie wyżej, nie potrafię oprzeć się (tym bardziej lubej). Dlatego kocham i cenię sobie moją Prawdziwą Kobietę ponad wszystko... No prawie. Lenko, jak zartowałaś z tym swetrem, to tnę się. On MUSI być pomarańczowy! Albo inny "wściekły", bo ja tak do końca kolorów nie ogarniam. Ten mój kolorem przypominał rzadką, silnie rozwolnioną kupę. Jeżeli Wać Pani gotowa wyzwania podjąć się, to odebrałbym wdzięczny 'towar" osobiście z początkiem maja. Idealnie pasowałby klimatem także do mej tekturowej walizki z metalowymi okuciami, która akuratnie będę miał przy sobie. To zagadnienie przeniósłbym na prywatne pole. Podałbym podstawowe wymiary itp, oraz sposób zadośćuczynienia, biorąc również pod uwagę Prawdziwego Mężczyznę, z którym Wać Pani tak dzielnie dzielisz życie. Pozdrawiam Amazonki i uciekam z tematu. |
|
|
|