|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
17.04.2012, 00:30 | #1 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: XR250R
Przebieg: ły
Galeria: Zdjęcia
Online: 3 miesiące 2 tygodni 18 godz 3 min 57 s
|
Południe Polski - ciekawe miejsca. Wrocław - Kotlina Kłodzka - Śląsk - Bieszczady.
Ostatnio ktoś napisał na Forum, że podczas długich weekendów Polacy poruszają się na linii Zakopane - Hel. Tak jakbyśmy zapomnieli o naszych równoleżnikach...
W związku z tym, że zbliża się majówka i łatwo wyrwać dziewięć dni, postanowiłem odwiedzić miejsca, które od dawna chodziły mi po głowie. Ogólnie rzecz biorąc, mam na myśli południową Polskę: Wrocław - Kotlina Kłodzka - Śląsk - Bieszczady. Zależy mi żeby odwiedzić ciekawe miejsca, pojeździć bocznymi drogami i generalnie dobrze się bawić. Wyjazd niestety nie jest motocyklowy (jadę osobówką) ale jestem przekonany, że uda nam się w tym wątku opisać miejsca które z powodzeniem można zwiedzić na motocyklu Żeby nikt nie mówił, że idę na łatwiznę, posiedziałem trochę w necie, poczytałem relacje na Forum i przygotowałem wstępny zarys trasy. Oto on:
http://maps.google.pl/maps?saddr=Ale...,22,23&t=m&z=6 No i teraz mam do was kilka pytań:
Obiecuję zebrać wszystko do kupy za jakiś czas (ze zdjęciami i opisami). Z góry dzięki za pomoc Ostatnio edytowane przez Poncki : 17.08.2012 o 11:33 Powód: Literówka |
|
|