|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
21.05.2012, 19:16 | #11 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
Online: 2 miesiące 3 tygodni 2 dni 5 godz 18 min 56 s
|
Nie obraź się, ale to trochę to Lewarze głupie karać całą społeczność swoim brakiem za to, że jednemu ze stukilkudziesięciu coś się do rączki przykleiło. Ja się obraziłem i zrezygnowałem z organizacji w Wawie wtorków motocyklowych, bo usłyszałem, że nie mam nic do pokazania to się grzeje w blasku sławy moich kumpli. Żałuję tej decyzji - parę osób powiedziało mi że to były fajne spotkania i że im ich brakuje. Od jednego z "kolegów" też usłyszałem, że sporo ludzi do Grodźca przyjechało i pewnie udało się trochę kasy "przytulić".
Czarne owce zdarzają się wszędzie. Z racji siwizny nie przystoi Ci robienie takich głupot więc przemyśl to jeszcze raz. Idąc Twoim tropem myślenia Jezus powinien się obrazić, bo wiedział że jeden z nich zdradzi i powinien wieczerzę zjeść w lepszym, bo swoim towarzystwie.