![]() |
|
Układ elektryczny i zapłonowy Montaż, demontaż oraz kontrola elementów jak: alternator, akumulator, regulator napięcia, CDI, okablowanie, światła, bezpieczniki, przełączniki, światła stopu, czujnik nóżki bocznej, wiatraki, klaksony, tripmastery, kontrolki, rozruszniki i kierunkowskazy. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: XR250R
Przebieg: ły
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 1 dzień 10 godz 54 min 55 s
|
![]()
Mam upierdliwy problem z elektryka i chcę mieć to raz na zawsze za sobą
![]() W związku z tym, że nie znalazłem konkretnej odpowiedzi na pytanie: W którym miejscu powinna znajdować się wskazówka temperatury przy nagrzanym silniku? Postanowiłem zrobić sondę. Niestety ktoś gdzieś napisał, że 07 wskazuje inaczej niż 03 itp. W związku z tym ankieta nie byłaby miarodajna. Gorąca prośba żebyście pisali jakie wskazania są u was. Jaka Afri, jakie wskazania. Dzięki ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Czujnik i wskaźnik temperatury | 7Greg | Układ elektryczny i zapłonowy | 59 | 04.10.2018 10:38 |
Rozpoczęcie Lata On Road komunikat i wskazówki | felkowski | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 7 | 25.06.2013 13:47 |
Jazda z kuframi! Wskazówki, tipps&tricks | Africa | Przygotowania do wyjazdów | 44 | 17.03.2011 13:08 |
wyjęcie wskazówki prędkościomierza | RAFWRO | Układ elektryczny i zapłonowy | 7 | 01.03.2010 21:11 |