|
Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki Montaż i demontaż elementów jak: panele boczne, czacha, owiewki, szyby, kanapy, deflektory, lusterka, osłony goleni, błotniki, naklejki, zegary i linki– tylko oryginalne rozwiązania! |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
07.09.2012, 19:31 | #1 |
Motocykl: RD03
Online: 21 godz 35 min 38 s
|
Problem z kuframi;
Witam Was; Odnoszę się do Was z pytaniem - jak zachowują się wasze załadowane kufry ? O jakich kilogramach możemy mówić, jeśli chodzi o wyprawę w grubą zagranicę ?
Już tłumaczę skąd problem - Mam Transalpa 600 z 94 roku, założyłem do niego stelaż oraz kufry - jeden 41 a drugi 34 litry. Z ciekawości nasypałem żwiru do obydwóch żeby się przejechać z "pełnym obciążeniem". Leciałem zdrowo, 50-70 km/h, co wg. mnie na szutrowej, dziurawej drodze jest prędkością szybką. Stąd pytanie - czy odczuwacie wyraźny dyskomfort podczas jazdy na pełnym obłożeniu kufrów ? Powiedzcie proszę co i jak - bo nie wiem, wiem że przesadziłem ale był to jednocześnie test wytrzymałości całego rozwiązania. Pozdrawiam; Karol |
|
|