|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
12.09.2012, 14:32 | #21 |
Miasto: Białystok
Motocykl: RD07a
Przebieg: 91000
Online: 1 tydzień 4 dni 17 godz 9 min 11 s
|
Witam.
W macnie GATOR przejeździłem cały ten sezon, poprzednio miałem komplet naszej krajowej firmy FUNT&CO. Jak wiadomo w komplecie GATOR można wyjąć ocieplenie i membranę, membrana jeżeli chodzi o wodoszczelność sprawdza się, problemu z wyjmowaniem i zakładaniem nie ma, ja po kilku próbach mam już wprawę i robię to całkiem szybko i bezboleśnie. Kurtka po wypięciu ocieplacza i membrany jest lżejsza i przewiewna, panele wentylacyjne spełniają swoją rolę i jak dla mnie w porównaniu do FUNT&CO jest o niebo lepsza. To samo tyczy się spodni. Jakość wykonania nie powala, coś na poziomie modeki, do ubrań halvarssons jeszcze macnie brakuje. No ale cena robi swoje. W intermotors po przecenie za komplet na wiosnę zapłaciłem trochę ponad 1200zł rozmiar XXL mam 189cm wzrostu i ważę 105kg kurtka idealna, spodnie troszkę za szerokie w pasie. I jeszcze jedno, ma sporo kieszeni, przydają się, szkoda tylko że te na zamek mają zwykłe małe zamki do zapinania. |
|
|