![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Gość
Online: 0
|
![]()
No macie i ode mnie te 5*
Jagna... Postanowiłem wyjść z ukrycia, zrzucić maskę... Też chce być taki. Mieć tyle determinacji w pokonywaniu przeszkód i w ogóle. Kiedyś to miałem, ale uszło w pizdu, jak bąk puszczony na 4000m... Po prostu się z Wami (Kobitkami) droczyłem. Troche mnie tknęłaś, tym "zaproszeniem" do Albanii ![]() Blixniak, zajebiście spontaniczne te filmiki. Na tym ostatnim Jagna spinająca w tle loki, a tu jebie z nieba żarem... Pamiętam sprzed roku. O tej porze wracałem, jak kozak (bo se rzuciłem w eter) z Albanii na rowerze. Tuż, za granicą, już w Czarnogórze wymyślili objazd. Do tej pory śmigałem (pierwszy dzień) w miarę po płaskim i szedłem, jak burza, nie powiem. Kilka km-ów po MNE stronie nagle wyrósł koleś z flagą i puszczał ruch objazdem. Objazd, to kilkanaście km pod górę... Ni chooja, jadę w te miny! (bo to miny były, takie wojskowe) Ni chooja, nie da rady przez miny, bo takie wyraźnie znaleźli. Koleś stał z wodą w ręku. Złapałem za jego butelkę, zdumiony nie reagował. Zimna! Moja była tak ciepła, jak zapewne ta Twoja z filmiku Bliźniaka. -Albo miny, albo machniom! Zamienilim! Po dwóch km podjazdu padłem, jak kawka w cieniu i przeklinałem dzień, w którym rzuciłem Lupiemu, żebym se wrócił rowerem (z Albanii), ale nie mam... - Ale ja mam. Odparł Lupus... Tam jechałem z kumplem 4x4... Jaguś, to naprawdę nieprawda, co tu sobie o Was od kilku m-cy wypisywałem. Chooj, przyznaję się! Ale... nie róbcie tego więcej! ![]() P.S. Bliźniak, Twardzielu. Za żonę taką Kobitę?! Cie w mordę! ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
[RO'2013] Weekend w Tokaju czyli tydzień w Transylwanii | sowizdrzal | Trochę dalej | 21 | 05.08.2013 11:43 |
Bardzo Bliski Wschód 2012 (Roztocze i Bieszczady) | kamilltee | Polska | 10 | 20.06.2012 17:30 |
Góry Przeklęte - Albania 2010 | paku | Trochę dalej | 30 | 17.06.2010 13:01 |
Startujemy w Góry Przeklęte - Albania 2010 | paku | Kwestie różne, ale podróżne. | 12 | 18.05.2010 00:36 |