![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#13 | |
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Piastów
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 4 dni 3 godz 28 min 46 s
|
![]()
Panowie,
dzięki za podpowiedzi. Myślałem, że w marcu z temperaturami jest w miarę znośnie, a tu wychodzi inaczej. Jak patrzę na średnie temperatury np. w Mali do widzę 30 st. Tyle jest dla mnie do wytrzymania. Ale mam pytanie. Czy to oznacza, że lepszym miesiącem może być np. kwiecień/maj? CDP nie zamierzam kupować. Jak dla mnie to jakaś ściema. Jasne mogą mnie zatrzymać i coś tam marudzić, ale będąc w różnych miejscach na świecie już się przekonałem, że zawsze znajdzie się jakieś wyjście. Czytałem różne relacje z Afryki i czasami było tak, że to posiadacze CDP tłumaczyli na granicach co to jest. Ewentualnie zmienię plany na miejscu. Trochę się pozytywnie nastawiam, bo będąc w Azji przekraczałem granice bez ważnych wiz (Uzb, Tjk) i innych pozwoleń (AF). Poszło. Pewnie Afryka to co innego, ale nie napinam się. Jak macie dodatkowe uwagi, porady to poproszę. Pozdrawiam Piast Cytat:
Pozdro Piast
http://myaforadventure.blogspot.com/ Ostatnio edytowane przez Dzieju : 24.09.2012 o 15:32 |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Maroko z łapanki II, marzec/kwiecień 2011 | sambor1965 | Kwestie różne, ale podróżne. | 12 | 29.04.2011 19:57 |
Transport - marzec/kwiecień | kajman | Umawianie i propozycje wyjazdów | 0 | 07.02.2011 21:18 |