|
Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
23.10.2012, 15:07 | #10 |
Miasto: Nottingham, UK
Motocykl: RD07a
Online: 1 tydzień 4 dni 19 godz 49 min 44 s
|
Ja spotkalem sie z podobnymi historiami z telefonami komorkowymi. To bylo dosc dawno i cfaniaki juz sie troche rozwineli i dziala to juz w dwie strony. Kolega probuje sprzedac samochod i oczywiscie dostal propozycje zekomo od kobiety ktora jest gdziec daleko i chce kupic auto dla syna i chce zaplacic przez PayPal. Kolega oczywiscie sie zgodzil. Doszla jeszcze sprawa ze chciala zeby wyslal auto jakas firma przewozowa (nie pamietam jaka) a ona oczywiscie zwraza koszty). Troche to dla mnie smierdzialo a ze z PayPal-em mam troche do czynienia wiec mowie zeby to dobrze sprawdzil. Co sie okazalo ze nawet jak pieniadze juz zostana przelane na konto bankowe to i tak wplacajacy moze je za posrednictwem PayPal-a cofnac. To taka ochrona kupujacego w dupe jego mac. Te ich przepisy troche mnie wk...aja.
Ostroznosci zycze.