|
Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
30.10.2012, 22:44 | #10 |
Miasto: Kędzierzyn-Koźle
Motocykl: RD07a
Online: 1 tydzień 1 dzień 20 godz 14 min 49 s
|
Używam zbroję tej firmy, wytargałem ją za tyle z przesyłką nową, ogólnie jak za tę cenę zbroja całkiem w porządku, glebłem w niej parę razy i spisała się, raz ryłem nią po asfalcie, ku memu zaskoczeniu spisała się wyśmienicie... no ale dość chwalenia! Materiał strasznie mało przewiewny, że tak powiem... pocę się jak świnia w zbroi, chwila w piachu aby poryć i normalnie tshiert pod zbroją jest mokry jakby ktoś mnie wodą polał... proponuję coś mieć w zanadrzu, bo strasznie ciągnie po pachach(dziura pod pachą, jako wentylacja)o przewianie nie jest trudno ściągacz na dole jakiś taki mało dopasowany... przez co pas się również podnosi wyżej
Nie ogranicza ruchów, biegać, skakać po drzewie za drewnem bezproblemowo w niej można Ogólnie to polecam tę zbroję, a nad nakolannikami sam się zastanawiam