![]() |
|
Uklad paliwowy i wydechowy Montaż i demontaż baku, kraników , gaźników, , tłumiki , filtry powietrza i paliwa, linki, pompy paliwa elektryczne i podcisnieniowe, ustawienia gaźnika, poprowadzenie przewodów. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 | ||
Afryka zawsze w sercu i na tatuażu :)
![]() Zarejestrowany: Nov 2008
Miasto: Bytom
Motocykl: BMW F800GS
Przebieg: 29167 M
![]() Online: 3 tygodni 4 dni 12 godz 43 min 27 s
|
![]() Cytat:
Inni produkują też przeloty: "dominator" i wielu ludzi na forach nie za bardzo jest zadowolona.A róznica 550 / 1150. Pewnie dlatego, że dopiero zaczynają "studiować temat". Cytat:
Moja afra pewnie jest z 8tyśi warta, ale kupiłem jej na 20 "urodziny" wydech, niech ma staruszka. Jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki. Niektórzy robią kapę silnika, inni dolewają oleum. A ja po przejechaniu 1-2 tyś km twierdze, że warto było. Jak ktoś z forum mówił dodaje do 20% odwagi w terenie, i psychicznie (albo i w rzeczywistości) dodaje mocy. Dla mnie bomba. Nie mówię, że nie kupiłbym używki (oryginalnej), ale nie było. Poza tym z poczuciem "piękna" podobnie jak z szukaniem rodzaju motocykla, możesz oglądać parametry techniczne, zdjęcia, opinie innych, a jak się przejedziesz motkiem to i tak inne wnioski możesz mieć.
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez rubin : 17.11.2012 o 21:20 |
||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Przyzna się kto z Was jeszcze... | Elwood | Kwestie różne, ale podróżne. | 59 | 21.11.2012 21:43 |
o namiotach raz jeszcze | Dubel | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 31 | 11.04.2011 21:05 |
SAG`i raz jeszcze | zombi | Rama, zawieszenia, napęd | 12 | 23.08.2010 13:27 |