|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
05.01.2013, 16:00 | #10 |
Miasto: Józefin
Motocykl: RD07a
Przebieg: 84000
Online: 4 miesiące 1 dzień 13 godz 14 min 9 s
|
Te gmole są bardzo fajnie , ładnie wyglądają , ale niestety są bardzo blisko owiewek , myślę że w niektórych miejscach mniej niż centymetr.
Niskie gmole spokojnie też chronią owiewki . Te od Merty mi się bardzo podobają , szczególnie z tą cienką siatką , już nawet miałem odłożoną kasę na nie ale odrzucił mnie jak dobrze pamiętam brak F-VAT i baardzo długi czas oczekiwania (było to jakoś zaraz na początku sezonu i była ogromna kolejka) ale to też świadczy o tym że ludziom się podoba i zamawiają. Dla mnie w gmolach ważne jest to żeby nie były za bardzo pancerne żeby nie uszkodzić motocykla , żeby były porządne mocowania nie mogące nic uszkodzić w motocyklu , i co najważniejsze - żeby były zamontowane w taki sposób żeby nie było podrzeby ich zdejmowania do wymontowania owiewek z motocykla , czy np. osłony zębatki . Pozdrawiam |