|
Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
29.01.2013, 15:28 | #21 |
Beddie jest tylko jeden!!
To prawda- instruktorów techniki jazdy jest kilkadziesiąt razy mniej niż szkół prowadzących kursy prawa jazdy. Ale szkoleń jest dużo- można sobie zafundowaćweekend (czy kilka- jak ktoś musi więcej potrenować), w Krakowie czy w stolicy połączony z kursem. Czasem nawet 2 dni wystarczą by poprawić umiejętności.....Wiadomo- to są koszty, ale jazda motocyklem to drogie hobby i trzeba mieć tego świadomość. Byłem z Beddiem na takim wyjeździe szkoleniowym w Bieszczadach. Jechało z nami małżeństwo, gdzie chłopak jest instruktorem techniki jazdy w szkole enduro BMW- to właśnie taka szkoła dla obrzydliwie bogatych Niemców, co sobie kupili gs-a i uczą się nim taplać w błocie. Wierz mi- Radek ogarniał gs1200 lepiej niż ja rower:-)) Mimo to postanowił żonę posłać na szkolenie do innego instruktora bo sam nie chciał uczyć. I wylądowali obydwoje na "Leszczadach". Ostatnio edytowane przez Marcin-BB : 29.01.2013 o 15:33 |
|
|
|