|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
12.11.2008, 10:02 | #11 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
Online: 2 miesiące 3 tygodni 2 dni 5 godz 52 min 23 s
|
Uwazam, ze jezdzenie po Ropuchu jest rzeczywiscie nie na miejscu. Zaba jaka jest kazdy widzi Dupy nie da chociaz chetnie pokaze
Ma chlopak swoj honor, przyznal sie i wzial na klate to co zrobil. No i faktycznie nie tragizujmy, odpalenie gasnicy jest czyms o czym marzy kazdy chlopiec. Ja to mam za soba w akademiku na pierwszym roku studiow. Moze faktycznie zamknijmy te dyskusje, nie ustawiajmy pregierza a Ci co pamietaja niech sie zglosza do Ramiresa prywatnie. Adaggio troche luzu chlopie. Ten watek, to pewnie ciemniejsza strona tego forum, zajrzyj jednak gdzie indziej: ludzie sobie pomagaja, kumpluja sie i to nie ogranicza sie tylko do motocyklowego swiatka. Zawsze sa jakies animozje, ktos kogos lubi mniej, kogos bardziej... To jednak nie powod, by machnac na pare lat znajomosci. Owszem forum mialo inny klimat jak bylo nas kilkudziesieciu, ale takie jest zycie. Mi tez sie bardziej podobalo na boisku w podstawowce niz dzisiaj w pracy. Troche wiecej zyczliwosci faktycznie by sie tu przydalo, bo za chwile zaczniemy sie obrazac, przenosic na inne fora albo wzorem kolego z varadero zalozymy sobie dwa albo trzy afrykanskie fora - jedno prawdziwsze od drugiego... |
|
|