15.08.2013, 13:37 | #11 | |
Zwykły przechodzień...
Miasto: DW
Motocykl: GS12y
Online: 2 miesiące 3 dni 11 godz 45 min 7 s
|
Cytat:
Nigdy też nie sugerowałem się testami sponsorowanymi... Oba te motocykle są porównywane, ale to odmienne konstrukcje i obie mają zalety i wady! Reszta, to kwestia specyfiki poznawania świata i jak to Rambo napisał: Łącznika pomiędzy kierownicą, a podnóżkami To nie Ja zacząłem "wojnę", a się do niej tylko włączyłem. ... i solo odpieram ataki Szargających dobrą opinię mego jednośladu Czasami się odszczypując Jeździmy, zwiedzamy, poznajemy i dobrze byśmy się tym dzielili z pozostałymi, poprzez takie właśnie foty jak twe, EXie! Niech inspirują następnych, bo Człowiek bez pasji, to producent nawozu, suma oddechów! - I Czy ważne, czy to niemieckojęzyczni, czy skośnoocy Producenci? - NIE! - Czy ważne, czy skuterem, sportem, enduro, kredensem? - NIE! Ponieważ: Pozdro Orzep p.s...się chyba starzeje, qrwa! Takie teksty jak powyżej u Łorzepa?! Chyba na poprwę libido, pomyślę o KTMie, co po górkach hasa! Wzwód na godzinę 17:30, więc trzeba jakoś się podbudować. <--------odsczypnięcie
|
|